Finurba
Consulti la informació de la seva
propietat en qualsevol moment.
24h on-line
 
 
 
PODEM AJUDAR-LO?
T. 933 638 600
 
 
Blogger    Facebook    Twitter    Instagram CATALÀ|ESPAÑOL
 
FINCAS FINURBA
Des de 1930 al seu servei
 
 
 
La Plaça de l'ÀngelJosé Mª Modolell
 
Tot va començar...
 
Un dia de maig de 1930, el jove advocat i procurador dels tribunals José M. Modolell Barba, va pensar que podia posar la seva experiència i coneixements al servei de les persones de Barcelona. Així, amb un peu a la segona república i encara commocionada pel crack del 29, Barcelona va veure com es plantava la llavor d'aquesta administració de finques.

En aquells moments a la nostra ciutat ja hi vivia un milió de persones que encara s'estaven acostumant a la modernitat de viatjar en metro i a veure urbanitzada la plaça d'Espanya, totes dues coses impulsades per l'Exposició Internacional del 29.

Foto: Arxiu Fotogràfic de Barcelona. La Plaça de l'Àngel. Brangulí.

 
Juan AmatGuillermina Modolell
 
1960
 
La industrialització, la immigració i els primers turistes. Barcelona no para de créixer, en 30 anys la població s'ha incrementat de més de mig milió. En aquest context, la Guillermina Modolell Trías, filla del fundador, pren la direcció de l'empresa que, ara ja amb el nom comercial de FINURBA i amb la col·laboració jurídica del Juan Amat Cortés, continua amb l'activitat i creixent al ritme de la ciutat.

 
Guillermina QuerAna Amat
 
Avui
 
El timó és en mans de la tercera generació. La Guillermina Quer Modolell, advocada, administradora de finques i agent de la propietat immobiliària; i l'Ana Amat Par, també advocada i administradora de finques, continuen la tasca iniciada a principis del segle passat, impulsant una nova etapa en què conflueixen les noves tecnologies, la passió per la feina ben feta i l'experiència de més de 80 anys.

 
L'equip i els valors
 
Un equip de professionals treballa cada dia per fer la vida d’administrats, presidents de comunitats i propietaris una mica més fàcil. Són especialistes en la gestió del patrimoni immobiliari des dels diferents àmbits d’actuació: advocats, administradors de finques, agents de la propietat immobiliària, agents d’assegurances, arquitectes, etc. Tots ells àmpliament capacitats per oferir respostes racionals i solucions eficients a les necessitats de cada client. Tots ells en constant procés de formació continuada en els seus camps respectius.

A Finurba ens agrada estar a prop dels clients perquè ens agraden les persones. De la mateixa manera ens agrada la feina ben feta. L’eficàcia és una part important de la professionalitat, però l’altra part, també imprescindible per a nosaltres és l’honestedat. Només quan totes dues estan presents en treballar cada dia s’aconsegueix que una empresa perduri.

 
Instal·lacions
 
Amb el creixement de l’empresa i la incorporació de les noves generacions ens vam instal·lar en ple centre neuràlgic de Barcelona on tenim unes oficines modernes i àmplies des de les que podem oferir un millor servei als nostres clients.


Sales de reunions i juntes i altres serveis a disposició dels nostres clients:

 
Finurba
 

 
api